Ondernemingsrecht voor bedrijven met een winstoogmerk

Het ondernemingsrecht houdt zich bezig met bedrijven met een winstoogmerk, oftewel ondernemingen (stichtingen vallen over het algemeen buiten dit rechtsgebied). En binnen een onderneming kunnen er heel wat kwesties spelen, zoals:

  • fusies en overnames
  • het oprichten en vestigen van vennootschappen
  • geschillen tussen aandeelhouders of met werknemers
  • huur of verhuur van een bedrijfsruimte
  • concurrentie en mededinging

Onze advocaten helpen u om zaken binnen het ondernemingsrecht te regelen

Als ondernemer wilt u het liefste bezig zijn met ondernemen en niet met allerlei moeilijke keuzes en ingewikkelde zaken die voortvloeien uit uw onderneming. Daarom helpen wij u graag om die kwesties voor u te verhelderen en te regelen. Zo kunnen wij u onder andere van dienst zijn bij het opstellen van een vennootschapscontract, de oprichting van een vennootschapsstructuur, de liquidatie van een vennootschap of bij aandeelhoudersgeschillen.

Maar ook bij een ingebrekestelling, het checken of opstellen van huurovereenkomsten of algemene voorwaarden, samenwerkingsovereenkomsten en arbeidsovereenkomsten kunnen we u van dienst zijn. Zo weet u zeker dat uw overeenkomsten en voorwaarden up-to-date en juridisch kloppend zijn.

Direct vrijblijvend advies

Als u vragen heeft over het ondernemingsrecht, bel of mail ons dan gerust. Onze advocaten staan u graag te woord en samen met u kijken we gelijk wat voor u de meest handige vervolgstap is.

telefoonnummer:       0513 – 820 820

e-mailadres:               info@ariebrinkadvocaten.nl