Incasso voor als uw debiteuren niet (op tijd) betalen

Klanten die niet betalen, kunnen uw bedrijf in financiële problemen brengen. Met onze incasso-service hoeft het echter niet zover te komen. Onze advocaten nemen gelijk contact op met de debiteur in kwestie, om zo snel mogelijk betalingsafspraken te maken.

Over het algemeen gaat het niet om debiteuren die niet willen betalen; meestal kúnnen ze niet (in een keer) het verschuldigde bedrag betalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bedrijven die de leasecontracten van hun wagenpark niet meer kunnen betalen, of die ‘vastzitten’ aan een abonnement waarvoor ze geen geld meer hebben. In al die gevallen moet het probleem opgelost worden, en het liefste zo dat u als crediteur uw geld krijgt. Zo nodig in termijnen.

 

Gratis incasso binnen ons Zakelijk Juridisch Dienstpakket

Als u regelmatig te maken heeft met niet of laat-betalende klanten, dan is ons Zakelijk Juridisch Dienstpakket (ZJD) een aanrader. Dit is namelijk inclusief incasso-service. Dat houdt in dat u al uw incasso’s op ons bordje schuift en dan regelen wij het verder. De kosten verhalen we in principe op de debiteur, dus die hoeft u in de meeste gevallen niet te betalen.

Binnen ons ZJD vallen de eerste en de tweede incassobrief. Bij de eerste brief sturen we gelijk een blanco voorstel voor een betalingsregeling. De debiteur kan deze zelf invullen met zijn of haar voorstel. Ongeveer de helft van de debiteuren doet dit ook. Dat betekent voor u dat u in veel gevallen heel vlot een betalingsregeling met de debiteur heeft. En zo niet? Dan zet onze incassoadvocaat nog even door voor u!

Direct vrijblijvend advies

Als u vragen heeft over een incasso, bel of mail ons dan gerust. We staan u graag te woord en samen met u kijken we gelijk wat voor u de meest handige vervolgstap is.

 

telefoonnummer:       0513 – 820 820 – vraag naar onze incassospecialist Arie Brink

e-mailadres:               info@ariebrinkadvocaten.nl