Familierecht gaat over alle facetten van het leven: van geboorte tot de dood. Het gaat dus over kinderen, vaderschapstesten, gezag, naamswijziging, geboorte, huwelijk, scheiding, boedelverdeling, en alimentatie.

Uw familierechtadvocaat behartigt hierin uw materiele én immateriële belangen. Want vaak gaat het niet (alleen) over geld. Het gaat ook over emoties, over verschillende perspectieven, over verwachtingen en ideeën. Over de toekomst en wat daarover in het verleden afgesproken is.

Familiekwestie? Onze familierechtadvocaat helpt u verder

Voor sommige familiezaken heeft u een advocaat nodig, omdat u niet alle documenten zelf zo kunt opstellen dat ze juridisch standhouden en bindend zijn. Voor andere zaken hoeft het misschien niet, maar is het wel erg prettig. Uw advocaat behartigt namelijk niet alleen uw belangen, maar kan ook de stem van rede zijn in een emotionele tijd.

U kunt onze familierechtadvocaat om hulp vragen als u:

  • gaat scheiden (het maakt hierbij niet uit of u in gemeenschap van goederen getrouwd bent, of op huwelijkse voorwaarden);
  • uw geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract wilt ontbinden;
  • een ouderschapsplan wil laten opstellen;
  • partner- en/of kinderalimentatie wil vaststellen of wijzigen;
  • omgangsregelingen of gezag anders wil regelen;
  • het vaderschap wilt erkennen of ontkennen.

Direct vrijblijvend advies
Misschien heeft u een vraag over het familierecht die we niet benoemd hebben. Bel of mail ons toch gerust, want we kunnen u ongetwijfeld verder helpen met een verhelderend advies over wat voor u de meest handige vervolgstap is.

telefoonnummer:      0513 – 820 820 – vraag naar onze familierechtadvocaat Jordan Deenen

e-mailadres:              info@ariebrinkadvocaten.nl