Bent u een werkgever of werknemer en opzoek naar een professionele en betrouwbare arbeidsrecht advocaat in de omgeving van Leeuwarden? Bijvoorbeeld omdat u ontslag op staande voet hebt gekregen, een arbeidsconflict hebt of hulp nodig hebt bij het opstellen van een arbeidscontract? Dan bent u bij Arie Brink advocaten aan het juiste adres. Met ruim veertig jaar ervaring in de advocatuur denken wij graag met u mee en bieden passende juridische bijstand. Met een kantoor in zowel Heerenveen als Drachten zijn wij altijd bij u in de buurt gevestigd. Vanuit Leeuwarden kunt u ons met zowel de auto als het openbaarvervoer goed bereiken.

Wat is arbeidsrecht?

Een conflict op de werkvloer, ontslag op staande voet, ontslag bij ziekte of een burn-out, het is allemaal onderdeel van het arbeidsrecht. Arbeidsrecht gaat over de verhouding tussen een werkgever en een werknemer. Het is een breed en complex rechtsgebied. Als werkgever of werknemer is het dan ook niet altijd gemakkelijk om te weten wat je rechten zijn in bepaalde situaties. Daarom helpen wij van Arie Brink advocaten u hier graag bij. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • disfunctioneren
  • concurrentiebeding/relatiebeding
  • ontslag op staande voet
  • Wet arbeidsmarkt in Balans
  • arbeidsovereenkomsten
  • bedrijfsreglementen
  • overgang van onderneming.

Arbeidsrecht advocaat Leeuwarden

De arbeidsrecht advocaat van Arie Brink advocaten is Jan Bos. Hij haalt graag het beste uit zichzelf en wil ook altijd het beste resultaat voor de cliënt behalen. Hij heeft rechten gestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen en is begonnen met zijn studie vanuit een sterk rechtvaardigheidsgevoel. Jan bijt zich graag vast in uw arbeidsrechtzaak en gaat het liefst nog een stapje verder.

Contact

Blijf niet zitten met uw arbeidsgeschil maar neem vrijblijvend contact op met Arie Brink advocaten. Ook als u twijfelt over het feit of u een arbeidsrecht advocaat nodig bent of wilt weten wat de kosten zijn. Onze juridische dienstverlening is van hoogstaande kwaliteit en voor een scherpe prijs.