Arie Brink advocatenkantoor is gevestigd in de omgeving van Sneek. Met kantoren in Heerenveen en Drachten zijn wij altijd dichtbij. Zowel met de auto als met het OV kunt u onze kantoren goed bereiken. Wij zijn een bureau voor juridische dienstverlening en bij ons zijn drie advocaten werkzaam. Daarnaast bestaat het team uit een jurist een administratief juridisch medewerker, een officemanager en een boekhouder.

Onze advocaten

Ons advocatenteam bestaat uit:

  • Arie Brink: Al jarenlang succesvol met beslag- en executiezaken, bedrijfssaneringen, faillissementen en incasso’s, dit laatste met als motto: een schuldeiser is geen bankier; wie het lastigst is wordt het eerst betaald.
  • Jan Bos: Houdt zich vooral bezig met contractenrecht en arbeidsrecht. Geniet van de probleemanalyse en het zoeken van de oplossing.
  • Jordan Deenen: afgestudeerd in zowel het strafrecht als in het privaatrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Gedisciplineerd, gedreven en accuraat.

Rechtsgebieden

Arie Brink advocaten kan u helpen met vraagstukken op verschillende rechtsgebieden. Zo kunnen wij u helpen met zaken op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, huurrecht, insolventierecht, bouwrecht, contractenrecht, familierecht en ook met openstaande incasso’s helpen wij u graag. Uit onze jarenlange ervaring blijkt vaak dat mensen wel willen betalen, maar dit niet altijd kunnen. In al die gevallen moet het probleem opgelost worden en wij helpen u hier graag bij.

 

Daarnaast bieden wij bij Arie Brink advocaten een Zakelijk Juridisch Dienstpaket (ZJD) aan. Dit is een pakket speciaal voor ondernemers. Stel dat er een arbeidsconflict dreigt, dan kunt u ons gelijk bellen om advies te vragen hoe u bijvoorbeeld het beste een gesprek in kunt gaan, of welke positie u in moet nemen.

Advocatenkantoor Sneek

Wij zijn een advocatenkantoor die graag met u meedenkt en deskundige en effectieve hulp biedt. Blijf niet zitten met uw juridische geschil maar neem vrijblijvend contact op met het advocatenkantoor van Arie Brink advocaten. Ook als u twijfelt over het feit of u een advocaat nodig bent of wilt weten wat de kosten zijn. Onze juridische dienstverlening is van hoogstaande kwaliteit en voor een scherpe prijs.