Arie Brink advocatenkantoor is gevestigd aan de Lyceumstraat in Heerenveen. Wij zijn een bureau voor juridische dienstverlening en bij ons zijn drie advocaten werkzaam. Daarnaast bestaat het team uit een jurist een administratief juridisch medewerker, een officemanager en een boekhouder.

Onze advocaten

Ons advocatenteam bestaat uit:

  • Arie Brink: Al jarenlang succesvol met beslag- en executiezaken, bedrijfssaneringen, faillissementen en incasso’s, dit laatste met als motto: een schuldeiser is geen bankier; wie het lastigst is wordt het eerst betaald.
  • Jan Bos: Houdt zich vooral bezig met contractenrecht en arbeidsrecht. Geniet van de probleemanalyse en het zoeken van de oplossing.
  • Jordan Deenen: afgestudeerd in zowel het strafrecht als in het privaatrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Gedisciplineerd, gedreven en accuraat.

Rechtsgebieden

Arie Brink advocaten kan u helpen met vraagstukken op verschillende rechtsgebieden. Zo kunnen wij u helpen met zaken op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, familierecht, huurrecht, insolventierecht, bouwrecht en ook contractenrecht. Wij beschikken over een eigen contractenrecht advocaat die op de hoogte is van alle ins en outs en adviseert u hier graag over. Voor bijna elk rechtsgebied hebben wij een advocaat die u kan bijstaan.

Daarnaast bieden wij bij Arie Brink advocaten een Zakelijk Juridisch Dienstpaket (ZJD) aan. Dit is een pakket speciaal voor ondernemers. Stel dat er een arbeidsconflict dreigt, dan kunt u ons gelijk bellen om advies te vragen hoe u bijvoorbeeld het beste een gesprek in kunt gaan, of welke positie u in moet nemen.

Advocatenkantoor Heerenveen

Wij zijn een advocatenkantoor die graag met u meedenkt en deskundige en effectieve hulp biedt. Blijf niet zitten met uw juridische geschil maar neem vrijblijvend contact op met het advocatenkantoor van Arie Brink advocaten. Ook als u twijfelt over het feit of u een advocaat nodig bent of wilt weten wat de kosten zijn. Onze juridische dienstverlening is van hoogstaande kwaliteit en voor een scherpe prijs.