Arie Brink advocatenkantoor is gevestigd in Heerenveen en heeft ook een locatie in Drachten. Wij zijn gevestigd in de Gauke Boelensstraat en hier bent u op afspraak van harte welkom. We denken graag met u mee en kijken daarbij naar uw behoeftes. We zijn al jarenlang succesvol met beslag- en executiezaken, bedrijfssaneringen, faillissementen en incasso’s. Wij bieden deskundige en effectieve hulp. Dat kan door middel van bemiddeling maar ook als uw advocaat voor de rechtbank.

Rechtsgebieden

Arie Brink advocaten kan u helpen met vraagstukken op verschillende rechtsgebieden. Zo kunnen wij u helpen met zaken op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht, insolventierecht, ondernemingsrecht, bouwrecht, huurrecht en familierecht. Daarnaast bieden wij bij Arie Brink advocaten een Zakelijk Juridisch Dienstpaket (ZJD) aan. Dit is een pakket speciaal voor ondernemers. Stel dat er een arbeidsconflict dreigt, dan kunt u ons gelijk bellen om advies te vragen hoe u bijvoorbeeld het beste een gesprek in kunt gaan, of welke positie u in moet nemen.

Onze advocaten

Ons advocatenteam bestaat uit:

  • Arie Brink: Al jarenlang succesvol met beslag- en executiezaken, bedrijfssaneringen, faillissementen en incasso’s, dit laatste met als motto: een schuldeiser is geen bankier; wie het lastigst is wordt het eerst betaald.
  • Jan Bos: Houdt zich vooral bezig met contractenrecht en arbeidsrecht. Geniet van de probleemanalyse en het zoeken van de oplossing.
  • Jordan Deenen: afgestudeerd in zowel het strafrecht als in het privaatrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Gedisciplineerd, gedreven en accuraat.

Advocatenkantoor Drachten

Wij zijn een advocatenkantoor die graag met u meedenkt en deskundige en effectieve hulp biedt. Blijf niet zitten met uw juridische geschil maar neem vrijblijvend contact op met het advocatenkantoor van Arie Brink advocaten. Ook als u twijfelt over het feit of u een advocaat nodig bent of wilt weten wat de kosten zijn. Onze juridische dienstverlening is van hoogstaande kwaliteit en voor een scherpe prijs.