Arie Brink advocaten is een gevestigd kantoor in de omgeving van Sneek. Met ruim veertig jaar ervaring in de advocatuur vinden wij met onze expertise altijd een oplossing voor onze cliënt. Onze hoofdvestiging zit in Heerenveen. Vanuit Sneek bent u over de A7 in ongeveer twintig minuten bij ons op kantoor. Ook met het openbaarvervoer zijn wij goed te bereiken. Als u opzoek bent naar een professionele en betrouwbare advocaat in de omgeving van Sneek, dan bent u bij Arie Brink aan het juiste adres. Een advocaat met en schat aan ervaring en een geweldig netwerk.

Rechtsgebieden

Arie Brink advocaten kan u helpen met vraagstukken op verschillende rechtsgebieden. Zo kunnen wij u helpen met zaken op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht, ondernemingsrecht, bouwrecht, familierecht, huurrecht en ook insolventierecht. In de moderne rechtspraak betekent insolventie dat een persoon, bedrijf of instelling niet meer kan voldoen aan zijn financiële verplichtingen. Dit wil echter niet zeggen dat insolventie altijd uitdraait op een faillissement. Als u tijdig aan de bel trekt, bij wat voor soort juridisch geschil dan ook, is erger vaak te voorkomen. De advocaten van Arie Brink advocaten helpen u graag hierbij.

Advocaat nodig in Sneek?

Een goede afwikkeling van een juridisch geschil vereist teamwork. Dat is waarom wij bij Arie Brink advocaten werken met drie advocaten een jurist, een administratief juridisch medewerker, een officemanager en een boekhouder. Bij Arie Brink advocaten vinden wij: “Een schuldeiser is geen bankier; wie het lastigst is wordt het eerst betaald.” Niet alleen bij financiële kwesties kunt u onze hulp inschakelen. Wat dacht u van het laten controleren van uw contracten. Zijn deze juridisch wel waterdicht? U wilt natuurlijk niet voor verassingen komen te staan. Onze specialisten helpen u graag. Neem geheel vrijblijvend contact op met Arie Brink advocaten als u een goede advocaat zoekt in de omgeving van Sneek. Ons team streeft naar kwalitatief hoogwaardige en professionele resultaten.