Heeft u een juridisch geschil en zoekt u een goede advocaat in de buurt van Leeuwarden? De specialisten van Arie Brink advocaten helpen u graag. Met onze jarenlange ervaring in de advocatuur bieden wij een hoogstaande juridische dienstverlening aan. Met onze kantoren in Heerenveen en Drachten zijn we centraal gelegen in Friesland en snel te bereiken vanuit Leeuwarden, met zowel de auto als het openbaarvervoer.

Advocaat in Leeuwarden nodig?

Bij Arie Brink advocaten werken drie advocaten, een jurist een administratief juridisch medewerker, een officemanager en een boekhouder. Doordat Arie Brink advocaten over een uitgebreid team beschikt, wordt het best mogelijke resultaat voor de cliënt gerealiseerd. Dankzij onze specialisaties in verschillende rechtsgebieden zijn wij ervan overtuigd dat wij u altijd op een passende manier kunnen helpen. Of dit nu is met bijvoorbeeld een bouwgeschil, buitengerechtelijk beëindigen van een huurovereenkomst, ontbindings- en of ontruimingsprocedures of een goed opgesteld contract.

Rechtsgebieden

Arie Brink advocaten kan u helpen met vraagstukken op verschillende rechtsgebieden. Zo kunnen wij u helpen met zaken op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht, insolventierecht, ondernemingsrecht, bouwrecht, huurrecht en ook familierecht. Wij beschikken over een familierechtadvocaat die u voor allerlei zaken kunt inschakelen. Denk hierbij aan een scheiding, een ouderschapsplan of een omgangsregeling. Daarnaast behartigen onze advocaten niet alleen uw belangen, maar kunnen zij ook een stem van rede zijn in een emotionele tijd.

Onze advocaten

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Arie Brink advocaten wanneer u een advocaat zoekt in de omgeving van Leeuwarden. Ook als u twijfelt over het feit of u een advocaat nodig bent of wilt weten wat de kosten zijn. Het is belangrijk om tijdig een advocaat in te schakelen. Zo kan een procedure vermeden worden en uw rechten veiliggesteld. Ook als u geen conflict heeft kan het handig zijn om Arie Brink advocaten in te schakelen. Denk hierbij aan het laten controleren van uw contracten. Zijn deze juridisch wel waterdicht? U wilt natuurlijk niet voor verassingen komen te staan. Kortom bij Arie Brink advocaten kunnen wij u met allerlei facetten van de advocatuur van dienst zijn in de omgeving van Leeuwarden.