Wilt u ook graag de hulp van een advocaat in de omgeving van Drachten? Bij Arie Brink Advocaten bent u aan het juiste adres. Door te kiezen voor Arie Brink advocaten gaat u in zee met een advocatenkantoor dat al ruim veertig jaar een begrip is in de advocatuur. Bij ons werken verschillende advocaten die ervoor zorgen dat er een optimaal resultaat behaald wordt. Wij beschikken over een kantoor in de Gauke Boelensstraat in Drachten, waar u op afspraak van harte welkom bent.

Rechtsgebieden

Arie Brink advocaten kan u helpen met vraagstukken op verschillende rechtsgebieden. Zo kunnen wij u helpen met zaken op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht, insolventierecht, ondernemingsrecht, bouwrecht, huurrecht en familierecht. Ook met openstaande incasso’s helpen wij u graag. Uit onze jarenlange ervaring blijkt vaak dat mensen wel willen betalen, maar dit niet altijd kunnen. In al die gevallen moet het probleem opgelost worden en wij helpen u hier graag bij.

Advocaat in Drachten nodig?

Bij Arie Brink advocaten is er veel juridische expertise in huis. Naast drie advocaten werken bij ons ook een jurist, een administratief juridisch medewerker, een officemanager en een boekhouder. Bij Arie Brink advocaten vinden wij: “Een schuldeiser is geen bankier; wie het lastigst is wordt het eerst betaald.” Dankzij onze specialisatie in verschillende rechtsgebieden zijn wij ervan overtuigd dat wij u altijd op een passende manier kunnen helpen. Of dit nu is met bijvoorbeeld een bouwgeschil, buitengerechtelijk beëindigen van een huurovereenkomst, ontbindings- en of ontruimingsprocedures of een goed opgesteld contract.

Onze advocaten

Heeft u een juridisch geschil en zoekt u een goede advocaat in de buurt van Drachten? Onze specialisten helpen u graag. Neem geheel vrijblijvend contact op met Arie Brink advocaten en wij adviseren u graag. Ons team streeft naar kwalitatief hoogwaardige en professionele resultaten. Voor onze klanten gaan wij bij Arie Brink advocaten door het vuur, daar mag u vanuit gaan als klant.