Bent u opzoek naar een advocaat in de omgeving van Burgum? Bij Arie Brink advocaten bent u aan het juiste adres. Wij hebben kantoren dichtbij Burgum, namelijk in Drachten op ongeveer 15 minuten rijden en in Heerenveen op ongeveer 30 minuten rijden. Door te kiezen voor Arie Brink advocaten gaat u in zee met een advocatenkantoor dat al ruim veertig jaar een begrip is in de advocatuur.

Rechtsgebieden

Arie Brink advocaten kan u helpen met vraagstukken op verschillende rechtsgebieden. Zo kunnen wij u helpen met zaken op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht, ondernemingsrecht, familierecht, huurrecht, insolventierecht en ook bouwrecht. Zo kan onze bouwrechtadvocaat u bijvoorbeeld helpen met het opstellen van een heldere bouwovereenkomst. Bij Arie Brink advocaten vinden wij: ‘Een goed begin is het halve werk’. Wij helpen u dus niet alleen met een juridisch geschil, maar ook met zaken zoals contracten en overeenkomsten. U wilt natuurlijk niet voor verassingen komen te staan. Hierin kan één van onze advocaten u adviseren.

Advocaat nodig in Burgum?

Wanneer u in de omgeving van Burgum opzoek bent naar een advocaat, dan heeft u bij Arie Brink advocaten de keuze uit drie advocaten. Daarnaast bestaat het team uit een jurist een administratief juridisch medewerker, een officemanager en een boekhouder. Doordat Arie Brink advocaten over een uitgebreid team beschikt, wordt het best mogelijke resultaat voor de cliënt gerealiseerd. Dankzij onze specialisaties in verschillende rechtsgebieden zijn wij ervan overtuigd dat wij u altijd op een passende manier kunnen helpen.

Vrijblijvend contact

Neem geheel vrijblijvend contact op met Arie Brink advocaten als u een goede advocaat zoekt in de omgeving van Burgum. Ons team streeft naar kwalitatief hoogwaardige en professionele resultaten. Ook als u twijfelt over het feit of u een advocaat nodig bent of wilt weten wat de kosten zijn. Het is belangrijk om tijdig een advocaat in te schakelen. Zo kan een procedure vermeden worden en uw rechten veiliggesteld.