Arie Brink beschikt over ruim 35 jaar ervaring als faillissementscurator. Als iemand de klappen van de zweep kent, is hij het. Bij Arie Brink Advocaten kunnen wij al uw vragen omtrent de financiering, zekerheden en insolventie beantwoorden. Wij doen dat gezamenlijk met u, want per slot van rekening is er maar één iemand die de organisatie het beste kent.

Een bedrijf in zwaar weer levert veel stress op. In sommige gevallen kan het tij gekeerd worden door middel van een herstructurering waarbij wij u inzicht kunnen bieden in de mogelijkheden die u heeft en de positie die u daarbij inneemt. Eveneens kunnen wij u adviseren met betrekking tot het vestigen of inroepen van zekerheden.

In sommige gevallen is er geen andere optie dan de aanvraag van het eigen faillissement of moet een beroep worden gedaan op de Wettelijke Schuldsanering Natuurlijk Personen (WSNP). Wij kunnen u daarbij binnen het gehele spectrum van dienst zijn.

Onze advocaten zijn u graag van dienst. Neem voor een vrijblijvend advies over kwesties met betrekking tot insolventierecht direct contact op met 0513 – 820820 of mail naar info@ariebrinkadvocaten.nl.